Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Miskolci Nemzeti Színház korábbi színésze

Megosztás

Igen fiatalon, egy gyors lefolyású betegségben hunyt el Vadász Zsolt, a miskolci közönség egyik korábbi kedvence.

A Budapesti Operettszínház tudatta a közönséggel és a színházi világgal Zsolt halálhírét, ami mindenkit megdöbbentett, mindössze 51 éves volt.

“A Budapesti Operettszínház mély megrendüléssel tudatja, hogy Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze gyors lefolyású betegség következtében, ma délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Fájdalmunkat szavakban kifejezni lehetetlen. Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a család és a társulat gyászát tartsák tiszteletben” – írta a színház még pénteken.

A Minap.hu információi szerint Vadász Zsolt két hete még színpadon állt. A miskolci közönség legutóbb a 2014-es A víg özvegy című operett előadásában láthatta őt.

Korábban 2006-ban a Hétre ma várom a Nemzetinél gálában, 2007-ben a Hoffmann meséiben, 2008-ban Puccini Pillangókisasszony című operájában Pinkerton szerepében, 2010-ben A mosoly országa bonvivánjaként, majd a Parasztbecsület 2011-es előadásban Turridu megformálójaként szerepelt Miskolcon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek